izgradnj bazena za turizam

Novosti i savjeti

Bazeni za turizam

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA BAZEN?

U današnje doba gotovo postaje nezamislivo iznajmiti objekt za odmor bez bazena prvenstveno kada je riječ o kućama za odmor. Bazen podiže atraktivnost objekta i pripomaže bolju popunjenost u svim sezonama iznajmljivanja.

Gosti se odlučuju za najam objekata s bazenom jer imaju osjećaj privatnosti, osjećaj sigurnosti prilikom kupanja (neki gosti imaju strah od kupanja u moru). Privatni bazen pruža im zabavu, mogućnost relaksacije u miru, a pridonosi i osjećaju luksuza.

Kod planiranja izgradnje bazena za najam potrebno je voditi računa o dimenzijama bazena, smještaju objekta, smještaju bazena, namjeni bazena. Važno je također voditi računa i o broju korisnika bazena te se tako preporučuje da veličina bazena ne bude manja od 5m2 bazena po osobi koja boravi u objektu, a dubina bazena trebala bi biti u rasponu od 120 do 150 cm.

Na tržištu postoji više tipova bazena ovisno o načinu gradnje.

Montažni bazeni slove kao brza, jednostavna i cjenovno pristupačna rješenja za izgradnju bazena za najam te su stoga vrlo popularni. Ovisno o tipu bazena, ovi se bazeni mogu montirati kao nadzemni bazeni, djelomično ili potpuno ukopani zahvaljujući čvrstoj vruće pocinčana metalnoj konstrukciji.

Betonski bazeni pružaju neograničene mogućnosti prilagodbe željama investitora te su jedna od najkvalitetnijih i najdugovječnijih vrsta bazena. Njihova posebnost je u tome što možete birati veličinu i oblik bazena, vrstu obloge bazena, te ugraditi razne element dodatne opreme.

Posljednjih godina sve su popularniji i poliester bazeni. Ugradnja ovih bazena je brza i jednostavna jer su potrebni samo minimalni građevinski radovi za njihovo polaganje, a mogu se postavljati i u unutarnje prostore kao unutarnji bazeni.

Za one iznajmljivače koji ne raspolažu dovoljno velikim okućnicama za izgradnju bazena, a žele podići atraktivnost svoje nekretnine za najam idealan izbor su hidromasažni bazeni. Oni su kompaktni, vrlo jednostavni za montažu, dizajnirani za upotrebu tijekom cijele godine, a što je najvažnije mogu se ugraditi u gotovo bilo koji kutak doma ili dvorišta.

Bez obzira za koji tip bazena se odlučili vrlo je važno da su njegova izgradnja i montaža pravilno izvedeni. Stručno osoblje naše tvrtke pomoći će Vam u odabiru bazena sukladno vašim željama i potrebama pritom vodeći računa o svim tehničkim zahtjevima potrebnim za pravilnu funkcionalnost bazena.

Obratite nam se s povjerenjem!